ADA OGLASI NEKRETNINA (nekretnineplus.rs)

ADA OGLASI NEKRETNINA

ADA OGLASI NEKRETNINA

ADA OGLASI NEKRETNINA

Ada oglasi nekretnina – mogućnost da najjednostavnije i najbrže postavite svoj oglas sa fotografijama nekretnine u Adi. Oglasite i postavite svoj oglas ta stan, kuću, lokal, plac ili poslovni prostor u Adi za svega nekoliko minuta. Oglasi nekretnina se objavljuju i publikuju, odmah po samom postavljanju, a dovoljno je samo kliknuti na “POSTAVI OGLAS”. Postavljanje oglasa je omogućeno i za agencije koje se bave prometom nekretnina, kao i za gradjevinska preduzeća koje grade zgrade i prodaju stanove za tržište. Svi oni su dobrodošli da postavljaju svoje oglase za nekretnine u Adi koliko i kad žele, što znači da nema ograničenja u količini i broju oglasa koju možete i smeta da postavite. Molimo samo da po pisanju svog oglasa ne prepisujete i duplirate sadržaj kako ne bi došlo do bezrazložnog dupliranja istog sadrzaja oglasa. Poželjno je da svaki postavljeni oglas za promociju nekretnine u Adi bude originalan i privlačan za čitanje i ujedno da sadrži sve neophodne podatke.

Lični kabinet – Ada nekretnine

Pošto ste se prijavili, vi kao pomoć u lakšoj manipulaciji sa oglasima nekretnina u Adi dobijate svoj lični kabinet (nalazi se u samom gornjem desnom uglu sajta). On daje mogućnost da u svakom trenutku svoj već postavljeni oglas možete da prepravite, dopunite, izbrišete ga ili pak da produžite vreme koje će da bude publikovan na samom sajtu. Po difoltu oglas se na sajtu objavljuje 4.meseca posle čega se automatski brišu ukoliko sami ne produžite vreme publikacije postavljenog oglasa.

Ne postoji nikakvo plaćanje i nikakva nadoknada za postavljanje oglasa, sve naše usluge su besplatne. Ukoliko pak vi ne želite da se registrujete a da ipak postavite svoj oglas, to je moguće učiniti u mrežnim, ekstra i blog oglasima Ada.

Postavljanje oglasa za nekretnine u Adi

Postavljanje oglasa za nekretnine u Adi

Prilikom postavljanja svog oglasa za nekretnine u Adi, molimo da ne:

- Da ne duplirate i da ne prepisujete sopstvene oglase
- Da ne postavljate oglase sa sadržajem koji se ne odnose na nekretnine.
- Da ne koristite softver za automatsko postavljanje oglasa
- Da ne spominjete u oglasima reči koje nisu opšteprihvaćene po standardima morala.

Ekipa ADA OGLASI NEKRETNINA – http://www.nekretnineplus.rs/adanekretnine želi vam prijatan pregled nekretnina, kao i postavljanje svojih sopstvenih oglasa na našim portalima.

Comments are closed.

 

***    DODAJ SVOJ EKSTRA OGLAS  ZA NEKRETNINU U ADI SA FOTOGRAFIJAMA NEKRETNINE (BEZ REGISTRACIJE I PRIJAVE)