Besplatni oglasi – Ada nekretnine

Besplatni oglasi – Ada nekretnine

Besplatni oglasi - Ada nekretnine

Besplatni oglasi – Ada nekretnine

Prodajte svoju nekretninu na “besplatni oglasi – Ada nekretnine”. Želimo i namera nam je da Ada nekretnine na sajtu http://adanekretnine.nekretnineplus.rs postane vaš lični bilbord gde ćete slobodno kačiti i postavljati svoje nekretnine koje su za prodaju ili za izdavanje.Ovde slobodno reklamirajte i oglašavajte svoju nekretninu do mile volje. Internet prikazivanje i oglasi su ubedljivo najpopularniji u odnosu na sve ostale medije. Svoj oglas na ovom sajtu u mogućnosti ste da postavite i ako se prijavite , a i ukoliko ne želite to (razlika je u tome što svoj oglas možete prepravljati i menjati ukoliko ste prijavljen korisnik). Ovaj sajt smo zamislili da ne bude klasični sajt za oglašavanje nekretnina u Adi, već i mesto gde možete da pronađete pouzdasne poslovne partnere. Stoga smo otvorili sajt ne samo za pojedinačnu upotrebu već preko njega mogu da se reklamiraju i agencije kao i građevinski biroi i izvođači.

Interfejs koji smo postavili na sajtu podešen je tako da lako možete da uđete u kategoriju koju ste izabrali i u njoj sa lakoćom pronađete nekretninu u Adi, baš onako kakvu ste zamislili. Sajt se svakodnevno i konstantno dopunjuje novim i novim nekretninama. Za razliku od pisanih oglasa kao što su novine, ovde su oglasi uvek sveži, i prikazuje se koliko je proteklo od postavljanja oglasa. Kod novina treba da se oglas prvo osmisli, da se telefonom zove i prijavi, da se  oglas odštampa i za nekoliko dana da se pojavi u prodaji, tako da vi možete gledati neku nekretninu a ona da je već prodata. To kod internet oglašavanja nije slučaj, ovde svoj oglas postavljate za svega nekoliko minuta i on se objavljuje i opublikuje trenutno, po samom postavljanju. Naravno kod pisanih medija se dodatno naplaćuje usluga ukoliko želite da postavite i fotografiju nekretnine. Ovde u elektronskim internet medijima za oglašavanje nekretnine u Adi, to nije slučaj, jer nema nikakvo plaćanje za postavljene i opublikovane fotografije.

Izaberite koji tip nekretnine u Adi

Izaberite koji tip nekretnine u Adi

Izaberite koji tip nekretnine želite, bilo da su u pitanju stanovi u Adi, kuće, lokali, placevi ili bilo koja druga nekretnina i odmah će se otvoriti mogućnost za pregled oglasa tog tipa kao i za mogućnost da postavite svoj sopstveni oglas sa fotografijama nekretnine koju oglašavate. Kao što smo napomenuli, oglasi nisu samo nehotimice razbacani po sajtu već su svrstani u razrede i kategorije te je lak pregled oglasa, te je lak pregled oglasa i malte ne odmah vam se otvaraju željeni tipovi nekretnina.

Na ovom sajtu dakle imate dobar pregled da odaberete pravu nekretninu, tj onu koju želite a za svega 4-5 minuta vremena potrebno je da izdvojite kako bi postavili i oglasili ono šta vi nameravate i ono što želite. Ovaj sajt za besplatno oglašavanje nekretnina u Adi jeste pravi pomoćnik i predstavlja se kao lider u oglašavanju nekretnina u Adi.

Comments are closed.

 

***    DODAJ SVOJ EKSTRA OGLAS  ZA NEKRETNINU U ADI SA FOTOGRAFIJAMA NEKRETNINE (BEZ REGISTRACIJE I PRIJAVE)